Werkwijze

Het begint bij het allereerste contact.

Dat mag je doen op de manier jij prettig vindt, per mail of telefoon, net wat je voorkeur heeft.

Hebben we een match, dan volgt een intake bij jou thuis, of op de locatie van het betreffende project. Hét moment om groots te fantaseren. Ik zal luisteren en doorvragen en zo ontstaat uiteindelijk een uniek en origineel ontwerp, maatwerk, speciaal voor jou.

Cabinet designs for living room.

Ontwerp proces

Zowel voor een wandontwerp als voor een interieurontwerp of de combinatie hiervan,  kennen we 3 fases:

1.

1. Ontmoeting & Intake

We hebben een match! Dan kom ik naar jou toe om de huidige situatie te bekijken en samen de wensen en behoeften te bespreken. We gaan met elkaar brainstormen, fantaseren en puzzelen totdat we een schets hebben die helemaal past bij jouw ideale leef- en/of werksituatie. Ik heb een beeld en ga aan de slag met het voorlopige ontwerp.

2.

2. Voorlopig ontwerp

Bij onze eerdere ontmoetingen heb ik een beeld gekregen van jouw wensen met betrekking tot het gevoel, sfeer en stijl die jij voor ogen hebt. We bespreken het totaalbeeld wat nu is ontstaan, evenals wandbekleding, lichtplan, vloeren, raambekleding en meubilair indien van toepassing. Alles is mij nu duidelijk en ik maak een definitief ontwerp.

3.

3. Definitief ontwerp

Het ontwerp is herzien, alle keuzes zijn vastgelegd. Met het definitief ontwerp is er een helder totaalbeeld ontstaan van het te realiseren project. Bij een wandontwerp betekent dit dat deze in productie genomen kan worden en het volledige ontwerp binnen bepaalde tijd terug te vinden is in de gewenste ruimte. Bij een totaal interieurontwerp gaan we eventueel ook na deze stap samen verder. Dit is een optie.

WANDONTWERP OP MAAT

Jouw persoonlijke ontwerp is ontstaan uit de besproken wensen en juiste maatvoeringen. We gaan deze samen bekijken. Bij een wandontwerp op maat zal ik het ontwerp in 3D presenteren. Dit is het moment in het ontwerpproces waarop er nog ideeën en aanpassingen doorgevoerd kunnen worden. Uiteindelijk komen we tot een exacte weergave van de werkelijkheid welke essentieel is voor de definitieve fase.

INTERIEUR ONTWERP OP MAAT

Bij een totaal interieurontwerp heb ik een 2d plattegrond gemaakt met een moodboard/ sfeerimpressie en is er de optionele mogelijkheid om het ontwerp in 3D te ontvangen.

Bij onze eerdere ontmoetingen heb ik een beeld gekregen van jouw wensen met betrekking tot het gevoel, sfeer en stijl die jij voor ogen hebt.

We bespreken het totaalplaatje wat nu is ontstaan, evenals wandbekleding, lichtplan, vloeren, raambekleding, meubilair en sfeermakers indien van toepassing.

Dit is het moment in het ontwerpproces waarop er nog ideeën en aanpassingen doorgevoerd kunnen worden. Alles is mij hierna duidelijk en ik maak het definitieve ontwerp.

Bij een totaal interieurontwerp zijn er drie opties:

– Ik heb een ontwerp gemaakt in 2D of in 3D met daarbij een concreet en helder advies en verkooppunten om vervolgens zelf aan de slag te gaan.

– Je kiest ervoor om ontzorgd te worden, alles geleverd te krijgen en dan zelf aan de slag te gaan.

– Of een stap verder, ik begeleid het gehele proces, kom inrichten en afstylen.

Het genieten kan beginnen!

Living room interior