Ilona

interieurontwerper

Ik ben Ilona. Ondernemend, enthousiast, nieuwsgierig en creatief.

Samen met mijn man, dochters Juul en Guusje en hond woon ik in een fijne oude boerderij in Beusichem. Daar leef, geniet en borrel ik graag en heb ik tevens een fijne plek gecreëerd om te werken.

Hier is ‘Met Ilona’ ontstaan en zit ik het liefst aan de tekentafel om wand,- en interieurontwerpen te maken.

Waar het als kind begonnen is met het verplaatsen van spullen in mijn kamer, veranderde dit naar het helpen en adviseren van vrienden en familie. Ik volgde verschillende cursussen en opleidingen op het gebied van interieur en design en zo ontstond het bedrijf  ‘Met Ilona’.

Waar ik mij in mijn bedrijf in eerste instantie heb gericht op interieurstyling en het helpen ordenen bij mensen thuis, heeft zich dat ontwikkelt tot het creëren van de beste en meest creatieve oplossingen in de vorm van een wandontwerp op maat. Ik luisterde naar de verschillende wensen van mensen en kwam erachter dat alleen stylen van een interieur soms onvoldoende bleek.

 

Er was iets anders nodig. Ik wilde iets ontwerpen wat antwoord gaf op de vragen, ogenschijnlijk onoplosbare problemen en wensen van de klant. En daar ontstond het eerste wandontwerp op maat.

Dit was het! Zowel voor de klant als voor mij. Een ‘op maat’ oplossing welke prachtig integreert in een totaal interieur plan zodat mensen voelen… ”Dít is mijn thuis”. Kleine en grotere ontwerpen werden gerealiseerd en maakte huizen mooier en mensen blij!

Mensen ontmoeten, hun woonwensen in kaart brengen, schetsen en tekenen om tot een ‘out of the box’ ontwerp te komen. 

Dit is ‘met Ilona’.

“Perfectly imperfect”

- ILONA VAN DIJK