De zomer maakt plaats voor het najaar. Een mooi moment om je interieur te voorzien van warme kleuren, sfeervolle verlichting en heerlijke geuren. Haal warmte en gezelligheid in huis met een herfst-proof interieur. 

Zodra het najaar op de stoep staat, brengen we meer tijd door in huis. Hoe fijn is het dan om te vertoeven in een warm en sfeervol interieur met knusse verlichting. Om een herfst-proof interieur te creëren hoef je niet gelijk het hele interieur aan te pakken. Met een paar kleine veranderingen zoals fijne plaids, accessoires in warme kleuren en sfeervolle kaarsen creëer je binnen no-time een herfst-proof interieur. 

1. Warme kleuren voor een herfst-proof interieur

Hoe breng je een warme gevoel in je interieur? Kleuren zoals rood, oranje en bruin vallen onder de warme kleuren. Kleuren die je een comfortabel en welkom gevoel geven. Door warme kleuren toe te voegen in je interieur creëer je een intieme sfeer. Warme kleuren kun je terug laten komen in meubels of op de wand, maar ook door rode, oranje of bruine woonaccessoires toe te voegen ontstaat er een fijne plek om meer tijd door te brengen.

2. Sfeervolle verlichting als must in een herfst-proof interieur

Een herfst-proof interieur kan niet zonder sfeervolle verlichting. Door de donkere dagen is verlichting niet alleen aantrekkelijk als design object, maar zeker ook functioneel. Kies voor warme verlichting met een dimmer. Met een vloerlamp of een tafellamp creëer je extra sfeer op de juiste plaatsen. Maar ook kaarsen mogen niet ontbreken in een herfst-proof interieur. Warm, sfeervol en bovenal ziet het er gezellig uit.

3. Haal warmte in huis met plaids

Hoe fijn is het om ’s avonds op de bank te kruipen met een heerlijk zacht plaid. Onder het genot van je favoriete Netflix serie en omringd door sfeervolle kaarsjes. Plaids maken een interieur herfst-proof. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en stoffen passend bij iedere inrichting.

4. Een interieur vol herfstgeuren

De geur van kaneel, appel en hout roept herfstachtige taferelen op. Laat de herfst binnen en verspreidt een van deze geuren door het interieur. Bijvoorbeeld door middel van geurkaarsen. De warmte van de kaars laat de geur door de ruimte dwalen. Of verspreidt een herfstachtige geur met een diffuser. Geniet van al het moois dat het herfst seizoen te bieden heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *